top of page
DJI_0063(1)_edited.jpg

Ståltribuner, ofte kalt "Bleachere". Permanente tribuner har en kraftig konstruksjon og kan sammenlignes med støpte tribuner. Montasjetiden er kort. Våre ståltribuner er praktiske og kan leveres med flere forskjellige spesifikasjoner. Våre tribuner er perfekte til alle mulige projekter.

Ståltribune

Smart arena er multifunksjons-tribuner som gir svært gunstig utnyttelse av tilgjengelig plass ved å kombinere stadiontribuner og øvrige funksjonsrom. Tribunene kan tilpasses på lik linje med andre typer, med forskjellige setetyper, farger og kombinasjoner, og tilbyr en rekke nye designmuligheter i seg selv.

Smart Arena

De mobile tribunene vi leverer er av høy kvalitet. Tribunene er laget i aliminium som gjør tribunen lettere, tryggere, stabilt og tåler mer.​

Vi tilbyr mange forskjellige typer mobile tribuner, blant annet små tribuner på bilhenger og hele veien til tribuner du kan trille alene.

Mobile Tribuner

i286823014275681961.jpg

Midlertidige tribuner er tribuner som kan settes opp eller tas ned i løpet av kort tid. Disse er spesielt egnet til mobile arrangementer eller spesielle eventer hvor tribunen kun er nødvendig i en midlertidig periode.

Midlertidige Tribuner

Har dere allerede tribune, men vil ha nye seter? Vi ordner dette for dere. Vi har mange stoler som passer til alle arenaer. 

Sportseter

bottom of page