Kontakt oss

Ditt navn*

Selskap/Organisasjon

Email*

Telefon

Ditt spørsmål*

Ønsker kommunikasjon via:

Kontaktinformasjon

 

Fair Deal Tribuneservice

Molland 50

4887 Grimstad

post@fairdeal.no

+47 901 95 110

Om oss

Fair Deal Tribuneservice​

Fair Deal Tribuneservice er en totalleverandør av tribune- og seteløsninger til både innendørs og utendørs bruk. Vi kan hjelpe gjennom hele prosjektløpet, med blant annet kartlegging, prosjektering, tilbud og ideer, til finansiering, produksjon, logistikk, montering, vedlikehold og opplæring. 

 

Vi kan levere løsninger til store stadioner og haller så vel som små tribunesystem til skoler, menigheter og møtelokaler. Våre spesialister hjelper deg med å designe den beste mulige løsningen, basert på deres behov og budsjett. Alle våre løsninger blir konstruert etter gjeldende standarder.

 

Vi produserer og leverer tribuneløsinger i samarbeid med Avant Seating System, en av verdens største leverandører av tribune - og setesystemer. Avant har produsert og levert tribuneløsninger til store mesterskap som EM, VM og OL i over 25 år. 

 

Våre tribuner leveres med 5 års garanti mot produksjonsfeil på alle komponer. Garantien dekker ikke særdeles røff behandling som for eksempel hærverk. Det anbefales jevnlig oppfølging av tribunen og en serviceavtale for å vedlikeholde tribunen og evt reparere skader. Det vil gi en smidig drift, og sikre et anlegg dere kan være fornøyd med i lang tid.

 

​Fair Deal AS ble etablert i 2003 og har solid økonomi. Fair Deal AS utvikler og markedsfører produkter for byggebransjen. Selskapet er godkjent i Start Bank, byggebransjens egen godkjenningsordning.