For kommunen

​Å lage en tilbudsforespørsel/anbudsgrunnlag på et produkt man ikke så ofte kjøper inn kan være en utfordring.  Ofte får man ikke med kritiske forutsetninger eller funksjoner som kan fordyre den endelige løsningen. Vi anbefaler dialog med leverandører/arkitekter for å hente inn erfaringer og tips. Lag en god funksjonsbeskrivelse og ta bort detaljkrav som ikke er nødvendige. Når man velger anbud bør man absolutt velge prosedyre med muligheter for dialog før endelig valg. Her kan misforståelser om krav/ønsker og forutsetninger oppklares og man får tilbud på riktig løsning. Vår erfaring tilsier at det er lurt å få innspill fra leverandører så tidlig som mulig i prosessen.

I Fair Deal Tribuneservice er vi opptatt av å skape den beste løsningen til deres prosjekt. Våre erfarne prosjektledere tar hånd om produksjon og installasjon av tribunene, og leverer fremdriftsplaner underveis i prosjektet og samarbeider sømløst med andre leverandører.

Fair Deal er startBANK godkjent, og våre produkter tilfredstiller standarden NS-EN 13200 1-6 (tilskueranlegg), NS-EN 13200-5 (Teleskoptribuner) og TEK17.

 

Vi kan bidra med planlegging og prosjektering. Vår kunnskap og erfaring om løsninger, standarder, regler og bestemmelser bidrar til et friksjonsfritt prosjektløp. 

Kontakt oss

Dette skjemaet er for generelle spørsmål og veiledning. Dersom du ønsker pristilbud kan du fylle ut skjemaet her.

Ditt navn*

Selskap/Organisasjon

Email*

Telefon

Ditt spørsmål*

Ønsker kommunikasjon via:

Kontaktinformasjon

Tribuneservice

Fair Deal AS

Org.nr 985500231

 

Molland 50

4887 Grimstad

post@fairdeal.no

+47 901 95 110