top of page

Auditorium

Auditorium er et rom med plass til mange mennesker. Rommet har opphav i gresk og romersk arkitektur, der tilskuerne i amfiteater satt på trappetrinn i en halvsirkel rundt en scene. Fortsatt bygges auditorium over samme lest, slik at tilhørerne enkelt kan følge med på foredrag, forelesninger, undervisning, seminar, debatter, teater, konsert, filmvisninger og lignede. 


Rommene finnes gjerne i skoler, undervisningsanstalter, offentlige bygg, idrettshaller, kontorfellesskap, kino, teater og konserthaller.

Auditorium har som regel fastmonterte stoler, da gjerne med klappsete for enkel passasje i radene. I radene kan det også monteres bord for en mer fleksibel totalløsning. Flere stoltyper kan også monteres i sirkelformasjon
Vi skreddersyr løsninger som vil gi ett rom som både er høytidelig og funksjonelt. Som vil passe til både arbeid og feiring. 

Våre fleksible møbler har akustiske tiltak, god sittekomfort, ergonomiske kvaliteter og tilfredsstiller høye kvalitetskrav. Noe som er viktig for totalopplevelsen til brukerne.
 
Er det dårlig med romkapasitet kan en løsning være å lage et multirom med teleskop auditorium.

 

bottom of page