For Arkitekten

Det er mye å tenke på når man skal i gang med et prosjekt. Det er mange hensyn å ta, standarder og regelverk å være klar over og fallgruver å unngå. 

Et godt tips er at det er lurt å legge ut tribuner i prosjekter som egne entrepriser. Erfaringsmessig blir dette oftest billigere for kunde, og ikke minst kommer leverandør inn i en planprosess tidligere og på en helt annen måte enn som underleverandør. 

 

Våre prosjektledere sitter på kunnskapen og erfaringen som trengs for optimal utnyttelse av et areal. Selv i store bygg er hver centimeter viktig. Vi opplever ofte at layout på tribune blir tatt for gitt, og blir tatt stilling til for sent i prosessen for å oppnå de optimale løsningene. Med oss som støttespiller vil man unngå de vanligste fallgruvene, og sammen kan vi skape et prosjekt dere kan være stolte av. 

 

Vi leverer tekniske tegninger av tribuneløsninger i for eksempel dwg format, slik at dere kan integrere tribunene i planleggingen og tidlig belyse utfordringer og de gode løsningene. Vi kan skreddersy modeller og farger til deres behov, og integrere tribunene sømløst i hallen. 

Kontakt oss

Dette skjemaet er for generelle spørsmål og veiledning. Dersom du ønsker pristilbud kan du fylle ut skjemaet her.

Ditt navn*

Selskap/Organisasjon

Email*

Telefon

Ditt spørsmål*

Ønsker kommunikasjon via:

Kontaktinformasjon

Tribuneservice

Fair Deal AS

Org.nr 985500231

 

Molland 50

4887 Grimstad

post@fairdeal.no

+47 901 95 110