top of page

Går mot strømmen og satser stort i Corona-tid!

En GLAD-NYHET i en ellers tøff tid for næringslivet:

Eldorado E-sport satser stort og utvikler nå Norges første E-sport arena i Oslo!

Det blir igjen liv i gamle Eldorado kino i Oslo, der det satses stort ved etablering av et nytt underholdningssenter innen esport og gaming.

Initiativtakeren og hovedaksjonær, finans- og eiendomsmannen Helge Lunde, har god tro på satsningen som blir det største og helt unikt i sitt slag i Europa. Den gamle ærverdige Eldorado kino i Oslo bygges i disse dager om, og skal konverteres til å bli Norges første rendyrkede E-Sport arena. Det skal bygges en ny flerbruksarena som kan brukes til E-sportskonkurranser, gaming-liveshows, faglige events, konferanser og sosiale samlinger!

tribuneservice eldorado e-sport arena med tribune

Arenaen blir dermed unik og spesiallaget for e-sport, men med mulighet flerbruk gjennom at man velger å installere en teleskoptribune med seteløsning av høy kvalitet. Fair Deal Gruppen og Fair Deal Tribuneservice er valgt som partner og leverandør av den nye løsningen.


-Vi er imponert over Helge Lunde og eierne i Eldorado E-sport som har utviklet konseptet og nå satser stort på dette, sier

Tom Albrigtsen, Partner og Prosjektleder i Fair Del Tribunservice.

-Vi har hatt en god prosess for å utvikle konseptet og finne de beste løsningene som passer konseptet, fortsetter Albrigtsen.

-Målsettingen er å ha det nye E-sportssenteret klart til bruk og åpne senteret så snart Corona restriksjonene tillater det, sier Helge Lunde.


tom albrigtsen og helge lunde tribuneservice esport teleskoptribune
Tom albrigtsen og Helge Lunde fra Januar 2020

-Vi føler timingen er god, og vi er alle svært fornøyd med å få lov å bidra med å realisere dette prestisjeprosjektet i ærverdige Eldorado som ligger i hjertet av Oslo, sier Thor Dahl Johnsen, Teknisk Prosjektleder i Fair Deal Tribuneservice.

Planleggingen av drift og løsninger er i full gang, og vi jobber med Oslo entreprenør AS med målsetting om å klare å installere løsningene slik at vi kan være tekniske klare til fra sommeren, fortsetter Johnsen.

-E-sport konseptet og e-gaming er i full utvikling over hele landet, og det er svært moro at vi blir valgt som leverandør til et slikt senter, som fremover er en naturlig målgruppe for Tribuneservice som satser for fullt innen seteløsninger til sport- og e-sport arenaer, fortsetter den stolte prosjektlederen.

Eldorado esport teleskoptribune
Område hvor det skal bygges tribune

Kontaktinformasjon i forbindelse med prosjektet:

Eldorado E-sport:

Oppdragsgiver: Helge Lunde, Tlf 482 00 570 helge@eldoradoesport.no

Fair Deal AS:

Prosjektleder: Tom Albrigtsen, Tlf 90106308tom.albrigtsen@fairdeal.as

Tekn. Prosjektleder:Thor Dahl Johnsen, Tlf 404 04 742 thor.dahl.johnsen@fairdeal.no


Comments


bottom of page