top of page

Teleskopamfi

Teleskoptribuner gir optimal utnyttelse av plass og åpner for flere funksjoner i samme rom. Den motoriserte tribunen kan slåes sammen inn i en vegg, og åpner verdifull gulvplass til andre aktiviteter. 

  

En teleskoptribune består av en trappestruktur som glir inn i en vegg som et trekkspill. Setene har en fleksibel ryggstøtte som bretter seg ned når tribunen går inn i veggen for optimal plassutnyttelse. 

Det er mange muligheter i forhold til polstring, farger og modeller, så tribunen kan tilpasses til å gli fint inn i designprofilen til resten av salen.

Eksempler på tribunemål:

4 vanlige typer teleskoptribuner 

Capture.JPG

Veggmontert tribune

Veggmontert tribune er den mest populære typen. Denne typen uttrekkbare tribune er festet til en vegg som strekker seg og trekker inn radene fra bunn til topp. Veggfestede systemer kan bære 5 KN / M2 trykk, slik at de er i stand til opptil 33 nivåer

Capture3.JPG

Flyttbar tribune

Flyttbare tribuner er praktiske i tilfeller der setene brukes midlertidig på visse steder og må gjenopprettes eller lagres andre steder. De har innebygde batteridrevne hjul, slik at du kan betjene og flytte setesystemet enten manuelt eller elektrisk. Denne typen er tilgjengelig opp til 7 rader.

Capture2.JPG

Frittstående tribune

Frittstående tribune har nesten de samme funksjonene med veggfester, bortsett fra at de ikke er festet til en vegg og har følgelig et ekstra beskyttelsesrekkverk på baksiden av øverste rad. De er også tilgjengelige med opptil 33 rader

Capture4.JPG

Innfelt tribune

Innfelte eller innebygde teleskoptribuner kan installeres under overhenget. når de er lukket, vil de være innrettet mot skjærstrukturen over slik at de viser en pen front. Det totale antall rader er opp til høyden på overhenget. Disse er tilgjengelig med opptil 33 rader. 

bottom of page